Over Ons

Wij waren al jaren op zoek naar een eigen boerderij. In 2010 vonden wij deze op een ideale plek.

De geschiedenis van de boerderij gaat terug tot 1638 (Erve Wolf). De oudste gebouwen zijn echter van 1924. Behalve de hoofdwoning (uit 1984) leken alle gebouwen voorbestemd om op korte termijn te worden afgebroken. Wij zagen echter mogelijkheden en toekomst voor de gehele boerderij. Vanwege de enorme ruimte kunnen wij steeds meer van onze dromen vervullen.

Een zoon ging met zijn gezin in de hoofdwoning van de boerderij wonen en wij begonnen met het (laten) verbouwen van de varkensstal tot ons weekeindverblijf. Vervolgens kwamen wij op het idee om vakantieappartementen te gaan verhuren. Bij de toekomstige gasten dachten wij aan rustzoekende, luxeminnende en sportieve levensgenieters.

Daarom hebben wij eerst de zg. ‘Einliegerwohnung’ (appartement in de hoofdwoning) ad 65 m2 verbouwd tot een 2-persoons Farm-VIP-lodge (er is nog wel ruimte voor een babybedje) . In 2013 worden tevens twee grote 6-persoons vakantiewoningen (ad 140 m2) in de voormalige boerderij gerealiseerd. Onze droom is om de Boerrigterhof in de oude luister te herstellen. Een deel is al gelukt, de rest zal er wel komen.
De rust is op onze boerderij ruimschoots aanwezig en roept op tot sportief recreëren. Het sportief bezig zijn wordt ondersteund door de gehele omgeving (golfbanen, fiets-, ruiter- en wandelpaden, de riviertjes Vecht en Dinkel, etc). Dierenliefhebbers krijgen een streepje vóór (wij hebben ruimte genoeg, zodat u rustig uw hond of paard kunt meenemen). Maar wij nemen ook graag golfende gasten mee naar diverse leuke (en ongekend rustige) golfbanen in de directe omgeving.

Wij heten u graag van harte welkom.

Marja Boerrigter en Jan Pieters